Naučte se používat Facebook efektivně. Otevíráme školení Marketing na Facebooku

23.03.2016 09:49
Absolvujte kurz Marketing na Facebooku, pořádaný full-service marketingovou agenturou Plus Design & Marketing. První kurz startuje v coworkingovém centru Sdílím kancelář v Novém Jičíně už 7. dubna 2016. Přihlašte se a naučte se používat Facebook efektivně.

Školení: Marketing na Facebooku

Na školení Marketing na Facebooku vás Tomáš Kocián, Social Media Specialist z agentury Plus Design & Marketing naučí, jak využít tuto sociální síť pro vaše podnikání. Naučíte se vytvářet jedinečný obsah pro své zákazníky. Zvládnete ovládat klíčové prvky tohoto jedinečného marketingového nástroje.

Co se na školení Marketing na Facebooku naučíte

Na školení se naučíte:

  • jak propagovat vlastní značku a produkty na Facebooku,
  • jak svými příspěvky zasáhnete vaše potenciální zákazníky,
  • jak správně měřit úspěšnost svých kampaní
  • a jak na základně výsledků správně rozložit finance do Facebookové reklamy.

Pro koho je školení určeno

Školení je vhodné pro začátečníky i mírně pokročilé uživatele Facebooku. Pro účast na kurzu vůbec nevadí, pokud s touto sociální sítí doposud nemáte žádné zkušenosti. V průběhu kurzu se naučíte ovládat všechny nástroje a možnosti propagace, které Facebook nabízí, jako skutečný profesionál. Celý kurz je rozdělen do 5 částí. Každá z nich posune vaše Facebookové znalosti o stupeň výše. Zároveň budete mít mezi jednotlivými částmi možnost vyzkoušet si všechny získané znalosti v praxi, a to přímo v rámci svého bussinesu. Na následující lekci dostanete prostor řešit případné dotazy ohledně vašich dalších strategií a postupů.

Více informací o kurzu

Cena

Pět dílů tohoto školení získáte za zvýhodněnou zaváděcí cenu 2100 Kč. Případně si, podle vlastních zkušeností s Facebookem, můžete zaplatit jednotlivé díly kurzu za cenu 500 Kč za 1 lekci. (Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %). Tento obsahově nabitý kurz získáte za tuto výjimečnou cenu pouze nyní, při příležitosti prvního představení spolupráce mezi Plus Design & Marketing a coworkingovým centrem Sdílím kancelář v Novém Jičíně.

Doporučujeme vám absolvovat všechny díly tohoto kurzu, neboť zvláště u pokoročilejších technik Facebookové reklamy již nebude prostor vracet se k dodatečnému vysvětlování základů. Témata jednotlivých dílů rádi přizpůsobíme vašemu konkrétnímu zájmu a praktickým dotazům.

Termín a místo konání

Série školení začíná ve čtvrtek 7.4.2016 v 15:00 a bude pokračovat pravidelně každý čtvrtek až do 5.5.2016.

Přihláška

Počet účastníků na jednotlivé kurzy je limitován. Termín uzávěrky přihlášek je 2.4.2016. Neváhejte a přihlaste se na kurz Marketing na Facebooku ještě dnes!

Kontakt

Bc. Tomáš Kocián, Social Media Specialist, Plus Design & Marketing - tomas.kocian@plusdesign.cz